北海道の旬の食材を使用したここでしか味わえないコース *アミューズ タコのカルパチョ ミモザ風 *スープ グリーンピースのポタージュ *前菜 下記よりお選び頂けます。 ・サーモンのムース スモーク風味 ジャガイモのブリニ仕立て イクラ添え ・牛肉と豚肉とハムのテリーヌ 鴨のロースト添え ラヴィコットソース *お魚料理 白身魚のポワレ 道産ガニのリゾット仕立て *お肉料理 下記よりお選び頂けます。 ・牛肉の赤ワイン煮込み ・ミートパイ ・鶏モモ肉のクリーム煮込み シュクメルリ風 *デザート
Courses made with Hokkaido's seasonal ingredients that can only be enjoyed here. *Amuse / Octopus carpaccio mimosa style *Soup / Green pea potage *Appetizers You can choose from the following. ・Salmon mousse smoked flavor Potato blini served with salmon roe ・Beef, pork, and ham terrine Roasted duck with ravigote sauce *Fish dishes / Poiret of white fish with risotto of Michi-grown crab *Meat dishes You can choose from the following. ·Red wine stew of beef ·Meat Pie ・Cream stew of chicken thighs shkmerli style *Dessert
※お電話の際はご来店の皆様のメニュー内容をお決め頂きご予約をお願い致します. ※+4,400円でフォアグラ料理を追加する事も出来ます。 ※仕入れ状況により内容を変更する場合がございます。 ※ハーフサイズ4,500円コースは小学生までご注文可能です。 ※画像はイメージです。 *10名様以上のご利用について料理代金と別途現金にてサービス料 (代金の5%~)を頂戴いたします。 *定休日の営業は別途追加料金を頂戴いたします。 *連休明けのご予約の方は連休前の営業日にご予約下さい。仕入れの関係上、連休明け当日のご予約は出来ませんのでご了承下さいませ。
*When you call, please decide on the menu details for your visit and make a reservation. *Foie gras dishes can be added for an additional 4,400 yen. *Contents may change depending on purchasing status. ※The image is an image. *For groups of 10 or more, a service charge will be added to the meal price and in cash separately. (5%~ of the price) will be charged. *If you are making a reservation after the holidays, please make your reservation on the business day before the holidays. Please note that due to purchasing constraints, we are unable to make reservations on the day after the holidays.
Store name: La France-tei Address: 3-jo 2-12-13, Kiyota-ku, Sapporo Email: info@france-tei.jp TEL: 011-882-1195 Access: 40 minutes by car from New Chitose Airport |