北海道の旬の食材を使用したここでしか味わえないコース
*アミューズ 虹に見立てた野菜のムース カクテル サーモンマリネといくら添え *スープ きのこのポタージュ *前菜 下記よりお選び頂けます。 ・エビとタイのミ・キュイ 柑橘風味 ・ジャガイモのケース オニオングラタン仕立て 自家製ソーセージと共に *お魚料理 リゾットとホタテのポワレ ブールブランソース *お肉料理 下記よりお選び頂けます。 ・牛ホホの赤ワイン煮込み ・サーロインステーキ ・鴨のロースト *デザート
Courses made with Hokkaido's seasonal ingredients that can only be enjoyed here. *Amuse Vegetable mousse cocktail made to look like a rainbow Salmon marinade and salmon roe *Soup mushroom potage *You can choose from the appetizers below. - Shrimp and sea bream mi-cuit with citrus flavor - Potato casserole with onion gratin with homemade sausage *Fish dish: Risotto and pan-fried scallops with beurre blanc sauce *Meat dish: Choose from the following. - Beef cheek stewed in red wine - Sirloin steak - Roast duck *Dessert:
※お電話の際はご来店の皆様のメニュー内容をお決め頂きご予約をお願い致します. ※+4,600円でフォアグラ料理を追加する事も出来ます。 ※仕入れ状況により内容を変更する場合がございます。 ※ハーフサイズ5,000円コースは小学生までご注文可能です。 ※画像はイメージです。 *10名様以上のご利用について料理代金と別途現金にてサービス料 (代金の5%~)を頂戴いたします。 *定休日の営業は別途追加料金を頂戴いたします。 *連休明けのご予約の方は連休前の営業日にご予約下さい。仕入れの関係上、連休明け当日のご予約は出来ませんのでご了承下さいませ。
*When you call, please decide on the menu details for your visit and make a reservation. *Foie gras dishes can be added for an additional 4,600 yen. *Contents may change depending on purchasing status. ※The image is an image. *For groups of 10 or more, a service charge will be added to the meal price and in cash separately. (5%~ of the price) will be charged. *If you are making a reservation after the holidays, please make your reservation on the business day before the holidays. Please note that due to purchasing constraints, we are unable to make reservations on the day after the holidays.
Store name: La France-tei Address: 3-jo 2-12-13, Kiyota-ku, Sapporo Email: info@france-tei.jp TEL: 011-882-1195 Access: 40 minutes by car from New Chitose Airport |