北海道の旬の食材を使用したここでしか味わえないコース *アミューズ 香草と春野菜のプチパイ仕立て *スープ 春ニンジンのポタージュ *前菜 下記よりお選び頂けます。 ・ホタテのムースと野菜と鮮魚のテリーヌ バジルソース ・鶏肉のテリーヌ 粒マスタードソース *お魚料理 鮮魚のポワレ 自家製温野菜のサラダ添え イカスミのソース *お肉料理 下記よりお選び頂けます。 ・仔羊のロースト ・牛肉の赤ワイン煮込み ・牛肉のシャリアピンステーキ ・エゾ鹿肉のロースト(限定肉料理) *デザート
Courses made with Hokkaido's seasonal ingredients that can only be enjoyed here. *Amuse / Petit pie made with herbs and spring vegetables *Soup / Spring carrot potage *Appetizers You can choose from the following. ・Scallop mousse, vegetables and fresh fish terrine with basil sauce ・Chicken terrine with mustard sauce *Fish dishes: Fresh fish poele served with homemade warm vegetable salad Squid ink sauce *Meat dishes You can choose from the following. ・Lamb roast ・Red wine stew of beef ・Beef chaliapin steak ・Roast Ezo venison (limited meat dish) *Dessert
※お電話の際はご来店の皆様のメニュー内容をお決め頂きご予約をお願い致します. ※+4,400円でフォアグラ料理を追加する事も出来ます。 ※仕入れ状況により内容を変更する場合がございます。 ※ハーフサイズ4,500円コースは小学生までご注文可能です。 ※画像はイメージです。 *10名様以上のご利用について料理代金と別途現金にてサービス料 (代金の5%~)を頂戴いたします。 *定休日の営業は別途追加料金を頂戴いたします。 *連休明けのご予約の方は連休前の営業日にご予約下さい。仕入れの関係上、連休明け当日のご予約は出来ませんのでご了承下さいませ。
*When you call, please decide on the menu details for your visit and make a reservation. *Foie gras dishes can be added for an additional 4,400 yen. *Contents may change depending on purchasing status. ※The image is an image. *For groups of 10 or more, a service charge will be added to the meal price and in cash separately. (5%~ of the price) will be charged. *If you are making a reservation after the holidays, please make your reservation on the business day before the holidays. Please note that due to purchasing constraints, we are unable to make reservations on the day after the holidays.
Store name: La France-tei Address: 3-jo 2-12-13, Kiyota-ku, Sapporo Email: info@france-tei.jp TEL: 011-882-1195 Access: 40 minutes by car from New Chitose Airport |