*座席数の減少の為ご予約はお早めにお願いいたします。 *6月より料金の値上げを致しております。 ご了承の程宜しくお願い致します。 *ご予約の際は前菜とお肉のメイン料理をお決めいただき ご連絡をお願い致します。 *毎週木曜・金曜日は昼2名様/夜2名様のご予約で 営業致しております。
北海道の旬の食材を使用したここでしか味わえないコース
*アミューズ 釧路産 ツブのパセリバター *スープ 季節のポタージュ *前菜 下記よりお選び頂けます。 ・魚介類のテリーヌ タプナードとバジルのソース ・豚ヒレとリードヴォーと豚足のクレピーヌ 粒マスタードソース *お魚料理 道産ガニのフラン アメリケーヌソース *お肉料理 下記よりお選び頂けます。 ・サーロインステーキ ・牛ホホの赤ワイン煮込み ・道産豚肩ロースのニンジンと玉ネギのブレゼ *デザート
Courses made with Hokkaido's seasonal ingredients that can only be enjoyed here.
*Amuse-bouche: Kushiro-produced whelk with parsley butter *Soup: Seasonal potage *Appetizer: Choose from the following: - Seafood terrine with tapenade and basil sauce - Pork tenderloin with ris de veau and pig's trotter crepine - Whole grain mustard sauce *Fish dish: Hokkaido crab flan with Americana sauce *Meat dish: Choose from the following: - Sirloin steak - Beef cheek stewed in red wine - Hokkaido pork shoulder loin with carrot and onion braise *Dessert
※お電話の際はご来店の皆様のメニュー内容をお決め頂きご予約をお願い致します. ※+4,600円でフォアグラ料理を追加する事も出来ます。 ※仕入れ状況により内容を変更する場合がございます。 ※ハーフサイズ5,500円コースは小学生までご注文可能です。 ※画像はイメージです。 *10名様以上のご利用について料理代金と別途現金にてサービス料 (代金の5%~)を頂戴いたします。 *定休日の営業は別途追加料金を頂戴いたします。 *連休明けのご予約の方は連休前の営業日にご予約下さい。仕入れの関係上、連休明け当日のご予約は出来ませんのでご了承下さいませ。
*When you call, please decide on the menu details for your visit and make a reservation. *Foie gras dishes can be added for an additional 4,600 yen. *Contents may change depending on purchasing status. *The half-size 5,500-yen course can be ordered by elementary school students. ※The image is an image. *For groups of 10 or more, a service charge will be added to the meal price and in cash separately. (5%~ of the price) will be charged. *If you are making a reservation after the holidays, please make your reservation on the business day before the holidays. Please note that due to purchasing constraints, we are unable to make reservations on the day after the holidays.
Store name: La France-tei Address: 3-jo 2-12-13, Kiyota-ku, Sapporo Email: info@france-tei.jp TEL: 011-882-1195 Access: 40 minutes by car from New Chitose Airport |