*座席数の減少の為ご予約はお早めにお願いいたします。 *6月より料金の値上げを致しております。 ご了承の程宜しくお願い致します。 *ご予約の際は前菜とお肉のメイン料理をお決めいただき ご連絡をお願い致します。 *毎週木曜・金曜日は昼2名様/夜2名様のご予約で 営業致しております。
北海道の旬の食材を使用したここでしか味わえないコース
*アミューズ 海老とズッキーニ巻き マンゴーのソース アスパラ添え *スープ ルスツ産ゆり根のコンソメスープ *前菜 下記よりお選び頂けます。 ・根室産カニのゼリー仕立て 赤ピーマンのムース 釧路産ツブのソテー ガスパチョ ・鴨とフォアグラのキャベツ包み(温かい) *お魚料理 鯛のマリニエール 春野菜と香草のソース *お肉料理 下記よりお選び頂けます。 ・蘭越産鹿肉のミートパイ ・十勝サーロインステーキ モリーユ茸のクリームソース ・鶏肉のレモン煮込み *デザート
Courses made with Hokkaido's seasonal ingredients that can only be enjoyed here.
*Amuse-bouche: Shrimp and zucchini rolls with mango sauce and asparagus *Soup: Rusutsu lily root consommé soup *Appetizer: Choose from the following. - Nemuro crab jelly, red bell pepper mousse, sauteed Kushiro whelk, gazpacho - Duck and foie gras wrapped in cabbage (warm) *Fish dish: Sea bream marinière with spring vegetables and herb sauce *Meat dish: Choose from the following. - Rankoshi venison meat pie - Tokachi sirloin steak with morel mushroom cream sauce - Lemon-braised chicken *Dessert:
※お電話の際はご来店の皆様のメニュー内容をお決め頂きご予約をお願い致します. ※+4,600円でフォアグラ料理を追加する事も出来ます。 ※仕入れ状況により内容を変更する場合がございます。 ※ハーフサイズ5,500円コースは小学生までご注文可能です。 ※画像はイメージです。 *10名様以上のご利用について料理代金と別途現金にてサービス料 (代金の5%~)を頂戴いたします。 *定休日の営業は別途追加料金を頂戴いたします。 *連休明けのご予約の方は連休前の営業日にご予約下さい。仕入れの関係上、連休明け当日のご予約は出来ませんのでご了承下さいませ。
*When you call, please decide on the menu details for your visit and make a reservation. *Foie gras dishes can be added for an additional 4,600 yen. *Contents may change depending on purchasing status. ※The image is an image. *For groups of 10 or more, a service charge will be added to the meal price and in cash separately. (5%~ of the price) will be charged. *If you are making a reservation after the holidays, please make your reservation on the business day before the holidays. Please note that due to purchasing constraints, we are unable to make reservations on the day after the holidays.
Store name: La France-tei Address: 3-jo 2-12-13, Kiyota-ku, Sapporo Email: info@france-tei.jp TEL: 011-882-1195 Access: 40 minutes by car from New Chitose Airport |